Město Strakonice

Novinky ze Strakonic

Czech English French German Ukrainian

Oficiální www stránky města

obrázek
13. 1. 2015

Každý strakonický občan, který se dožívá významného životního jubilea 75, 80, 85, 90, 95, 100 a více let, získá od města dárkový poukaz.

 

Při současné platné legislativě již není možné nahlížet do oficiálních registrů obyvatel, proto bylo zrušeno dosavadní automatické roznášení balíčků. Nyní je tedy nezbytné, aby za spolupráce s rodinou oslavenců nebo jejich známých byl do Informačního centra pro seniory doručen souhlas se zpracováním osobních údajů jubilanta, díky kterému se dozvíme, že se blíží oslavencův velký den.

 

Souhlasy jsou k dispozici přímo v infocentru, na sociálním odboru MěÚ Strakonice i na webových stránkách města.

 

Místo návštěvy v domácnosti u oslavence bude každý měsíc připraveno malé posezení v Informačním centru pro seniory, kterého se pravidelně zúčastní zástupce vedení města. Pozvánku na setkání obdrží každý jubilant při svém přihlášení v infocentru na adrese U Sv. Markéty č.p. 58 od Bc. Šárky Kuřinové.

 

Samozřejmě pamatujeme i na ty, kteří se nemohou osobně dostavit, protože jim to neumožní jejich zdravotní stav. V těchto případech obdrží oslavenec dárkový poukaz přímo domů. Využít proto můžete telefonický nebo elektronický kontakt na infocentrum - 383 700 777, seniori@mu-st.cz.