Město Strakonice

Novinky ze Strakonic

Czech English French German Ukrainian

Oficiální www stránky města

Datum: 
12.05.2023 - 20:00
Místo konání: 
Dům kultury

Koncert byl přesunutý ze 14. dubna na 12. května. Děkujeme za pochopení. ZAKOUPENÉ VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI. Vstupenky je případně možné vrátit do 24. března.
Oficiální vyjádření kapely:Naše nejmilejší Strakonice, zdravíme vás a chceme se vám moc omluvit. Nestává se příliš často, abychom museli překládat datum koncertu, ale tentokrát bohužel, vzhledem k nepředvídatelným rodinným událostem nemůžeme jinak a původně plánované vystoupení 14. 4. 2023 musíme přeložit. Nezlobte se na nás a doufáme, že se uvidíme a společně si zazpíváme v novém termínu 12. 5. 2023, původní vstupenky samozřejmě zůstávají v platnosti. Moc se na vás těšíme!
Vaši Jeleni
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Vyprodané sály, velké rádiové hity, několik Cen Anděl a stabilní zájem posluchačů. Kapela Jelen se v posledních letech vypracovala mezi nejžádanější jména české hudební scény!

Rok 2013 se dá brát jako zrození skupiny Jelen. Přesně před 10 lety zpěvačka Kateřina Marie Tichá přizvala kapelu Jelen k hostování v písni Tančíme spolu. Následoval první singl, videoklip, album. Kapela byla definitivně na světě a měla se čile k životu! Pokračování už bylo ráz na ráz.

Hostování na turné Divokýho Billa. Radiové hity Magdaléna, Jelen, Co bylo dál, Klidná jako voda, Jediný co chci, Ještě jednu noc. Dvě Ceny Anděl. Veliká koncertní aktivita. Vyprodaná turné. Velký sál Lucerny, 2x vyprodané Forum Karlín a O2 universum, velké hudební festivaly (např. Majálesy, Hrady.cz). Vydaná alba Světlo ve tmě (2014), Vlčí srdce (2016), Jelen - živě v Lucerně (2017), Půlnoční vlak M.Tučného (2019), Věci a sny (2021).
To jsou jen některé základní styčné body existence kapely, která čerpá z kořenů populární hudby a nečekaně vstoupila mezi ty nejoblíbenější interprety na české scéně.

Celý rok 2023 bude ve znamení oslav Jelena desateráka. Jejich završením bude vydání nového alba se zajímavými hosty a velká narozeninová show v prosinci 2023 v pražské O2 areně.

VSTUPNÉ: 520 Kč předprodej | 570 Kč v den konání akce -> Vstupenky jsou na stání.

PŘEDKAPELA: Tereza Balonová s kapelou

Dům kultury, door: 19:00, předkapela: 19:30
pátek 12. května

obrázek