Město Strakonice

Novinky ze Strakonic

Czech English French German Ukrainian

Oficiální www stránky města

Datum: 
20.11.2023 - 19:00
Místo konání: 
Hrad - Rytířský sál

Dobrodružná cesta do doby kamenné za posledními lidojedy a obyvateli divoké Papuy Nové Guiney, která má přinést odpověď na jednoduchou otázku: Praktikují různé kmeny Papuy ještě kanibalismus? Během neskutečné cesty navštívíme pralesy, přebrodíme spoustu divokých řek, poznáme stromové lidi i hrůzostrašné bojovníky kmene Huli a další. Východní i západní Papua v jednom. Sopky, korálové moře, nepřístupná místa, lidé z doby kamenné, to všechno bude neuvěřitelné dobrodružství bez civilizace.

Tomáš Kubeš (1972)
Fotograf, novinář a cestovatel. Několik let prožil cestováním v Africe. Procestoval také Evropu a Asii, celkem fotografoval reportáže ve více jak 100 zemích světa.

Jeho snímky a články můžete najít v České republice v titulech jako jsou Koktejl, Lidé a Země, Instinkt, Vlasta, Katka, Travel in the Czech republic, Travel Digest, Travel Focus, Hospodářské Noviny a mnoha dalších.

Mezi jeho komerční klienty patří například firmy Telefónica O2 Czech Republic, Skanska, GE Aviation Czech, GE Energy, IBM Česká republika, Louis Vuitton, Gucci, Eurolines, Flanderská národní centrála cestovního ruchu, Business Lease, nakladatelství Albatros, Procter & Gamble, ČSOB nebo rovněž filmová společnost teamWorx Television & Film GmbH.

Další částí jeho zájmu je již zmiňovaná sociální a humanitární fotografie, kdy spolupracuje s organizací UNICEF.

pondělí, 20. listopadu 2023
Rytířský sál, hrad, začátek 19:00

obrázek